ADATKEZELÉS

Adatkezelési szabályzat

 

 

Amint arról talán már Ön is hallott, 2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (vagy ahogy sokan hivatkoznak rá: GDPR).

Ennek értelmében a magánszemélyek minden eddiginél nagyobb fokú rendelkezést kapnak az adataik felett. Az adatkezelőknek pedig a lehetőségeikhez mértem mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek és hozzáférhetők legyenek, mind az adatokban érintettek mind pedig az arra jogosultak számára.

A jelen Adatkezelési Szabályzatban szereplő személyes adatokat kizárólag az alábbi jogalapokon kezelünk:

  • az Ön kifejezett hozzájárulásával; vagy
  • ahol ez szükséges egy Önnel kapcsolatos tranzakció teljesítéséhez; vagy
  • olyan esetekben, ahol ez az adatkezelő jogi kötelezettségei teljesítéséhez szükséges.

Az általános, illetve a személyre szabott marketing ajánlatok postai úton, e-mailen, telefonon, sms-ben, weboldalon, az alkalmazás útján, közösségi médiákon keresztül, vagy az Ön által használt bármely más digitális csatornán keresztül juthatnak el Önhöz. A kapcsolattartás módját, illetve az adatkezelési profiljának beállítását bármikor módosíthatja a www.cefeusz.hu weboldalon, illetve bármikor élhet a leiratkozás lehetőségével.

Ha az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul, Ön bármikor visszavonhatja a hozzájárulását.  Ez nem befolyásolja az adatkezelésünk jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt.

A cefeusz.hu oldal üzemeltetője, egyben a személyes adatok kezelője, a Cefeusz-2006 Bt. eddig is az irányadó szabályok alapján, az érintett jogait tiszteletben tartva kezelte a személyes adatokat, így adatkezelésünk megfelel a rendeletnek.

Amennyiben vissza kívánja vonni adatai kezeléséhez adott hozzájárulását, bármikor kérheti adatai törlését a