Csillámtetoválás nagyoknak és kicsiknek.

Mi is a csillámtetoválás?

A csillámtetoválás egy különleges, és csak néhány éve létező testfestő módszer, csillám tattoo.

Színes, vidám, biztonságos és egyedi megoldás, ha valamivel szeretnéd feldobni a családi vagy céges eseményeket, ünnepeket.

A motívumok és színek széles skálája biztosítja, hogy megtaláld a hozzád és az alkalomhoz legjobban illőt, legyen szó születésnapi partiról, esküvőről, keresztelőről, vagy érettségi bankettről. Felnőtteknek, gyerekenek is ajánljuk. Mind népszerűbb a gyerekek körében is, a színes csillámokkal készített gyermek motívumok rendkívül egyediek és divatosak.

Megrendelheted vállalati rendezvényre, céged logójának vagy terméke márkanevének felvitelét a munkatársakra, a meghívottakra, és a hostessekre akik így még akár napokig reklámhordozók lehetnek.

Minden alkalomra, változatos mintákkal. A minták Swarovski kristályokkal is díszíthetők, melyek akár ékszerként viselhetők a testen. A kristályok szinte a szivárvány minden színében kaphatók, méretük is változatos lehet.

Hogyan készül?

Lényege, hogy bőrbarát, allergiamentes ragasztóval a csillámport a bőrfelületre ragasztjuk. Sem a ragasztó, sem a csillámpor nem szívódik a bőrbe, csak a bőr felületére ragad.

Nagy előnye a hagyományos tetoválással szemben hogy felvitele teljesen fájdalommentes és bármikor egyszerűen eltávolítható. A csillámokat egy speciálisan erre a célra kifejlesztett bőrbarát ragasztóval visszük fel a bőrre, használatuk érzékeny bőrűek esetén sem okoz allergiás reakciót, gyermekek is bátran viselhetik.

Az elkészült tetoválás víz- és izzadtságálló, ezért nagyon tartós, tehát bátran lehet strandolni és nem kell felhagyni a sporttal sem.

Egy-egy minta 5-15 perc alatt elkészül, és 7-14 napig marad a bőrön. Ez az idő nagyban függ attól, hogy mennyire vigyázol a mintára.

Ízelítőül néhány minta

Ha nyaralásra, buliba, strandra, zsúrra vagy céges rendezvényre, különleges programra készülsz, ha szeretnél tetováltatni, vagy meglepést akarsz szeretteidnek, információt, időpont egyeztetést kérsz, jelentkezz be.

árjegyzék megtekintése

Kérheted a csillámtetoválást budapest ferencvárosi szalonunkban de leányfalun is, vagy kérheted a rendezvény helyszínén.

Bejelentkezés csillámtetoválásra

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

Név *:
Telefon:
E-mail:
Hol szeretnéd *:


Mikkorra kérsz időpontot *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!