Dermarolleres ránctalanítás, bőrfiatalítás.

A dermarolleres mezoterápia a kozmetikában alkalmazott legújabb bőrfiatalító, ránctalanító hatású eljárás. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi.

A szúrásokkal ejtett kis sebeken, „csatornákon” keresztül, regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe. A kezelés kifejezetten alkalmas a szájkörnyéki apróbb, ún. cigarettaráncok kezelésére.

Az acnes hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak. A dermaroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapotát tudjuk javítani. A tűszúrások fellazítják a heges rostokat, ami a hegszövetbe bejutó új erek segítségével egy regenerációs folyamatot indít be.

Tennél valamit a striák ellen?

A stria, striák vagy terhességi csíkok esetén hasonló mechanizmus alapján fokozódik a kötőszövet regenerációja, beindul a bőrfiatalítás.

A dermaroller kezelés eredményes lehet a felkar vagy a terhesség után a köldök meglazult bőrének feszessé tételére is.

Javulás már 1-2 kezelés után is észlelhető, de általában 4-6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A kezelést 2 hetente ismételjük. A dermarolleres mezoterápia fájdalommentes, mert előtte a bőrt érzéstelenítő krémmel kenjük be. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de néhány napig még fényvédőt kell használni.

árjegyzék megtekintése

Kérj időpontot, gyere el, beszéld meg a részleteket kozmetikusunkkal a budapesti Ferencvárosban, a szalonunkban

Bejelentkezés dermaroller kezelésre

Kérj időpontot egy megbeszélésre, kezelésre.

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mikorra kérsz időpontot *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!