KÉZÁPOLÁS, MANIKŰR

A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt kéz! Varázsoljuk kezünket még szebbé.

Manikűr:

Tegyünk egy rövid áttekintést a körömápolásról:

Már Krisztus előtt 3000 évvel a babiloni királyok aranyozott körömápoló "szerszámokat" használtak. Néró felesége Poppea is nagy hangsúlyt fektetett körmei ápolására. Állati zsiradékból és vérből álló keverékkel színezte körmeit. A körömápolás új korszaka 1830-ban kezdődött a tengerentúlon.

Manapság a hagyományos manikűrnek több formája ismeretes.

Klasszikus:

A klasszikus manikűrnél a megpuhított körömágybőrt, ha szükséges, ollóval távolítjuk el.

Francia:

Francia manikűrnél a körömsáncokat kerámia rúddal tisztítjuk meg, körömágybőrt csak akkor vágunk, ha nagyon szükséges.

Japán manikűr:

Az un. "japán manikűr" már 400 éve a szigetország arisztokráciájának kiváltságai közé tartozott. Hozzánk azonban csak a közelmúltban érkezett el, és kezd elterjedni. Ez a kézápolási forma nem csak természetessége, és körömre gyakorolt pozitív hatása miatt közkedvelt, hanem azért is mert egyaránt alkalmas, hogy férfiak és nők is ápolják vele körmüket.
A japán manikűr lényegét tekintve a lehető legtermészetesebb körömápolási eljárások közé tartozik, a hatóanyagok mindenféle vegyi anyagoktól mentesek.
A kezelés lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe, visszaadja a körmök természet adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

Azoknak ajánljuk, akiknek töredezésre hajlamos a körmük, vagy épp most döntöttek úgy, hogy végleg megszabadulnak műkörmeiktől. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan helyrehozza a túlzottan igénybe vett körmöket, és magas fényt kölcsönöz nekik. Az eljárást érdemes 2-3 hetente elvégezni. Gyenge, töredező körmök esetén, különösen műköröm eltávolítás után csodálatos eredmény érhető el.

A körmöket diszíthetjük lakkozással, strasszkövekkel, matricákkal.

ÚJDONSÁG

Próbáld ki az új technológiájú SHELLAC™ körömlakkot, amely egyedülálló és utánozhatatlan.

Kinek ajánljuk a Shellac tartós lakkozást?

Mindenkinek, különösen a természetes körmöket kedvelő vendégeinknek.

Miért ajánljuk?

  • egyszerű, mint a lakkozás, 14 napig tartós
  • rugalmas, tükörfényes felület
  • azonnal száraz
  • mentes a káros összetevőktől,
  • szappan vagy egyéb napi használati termékek nem befolyásolják a tartósságát
  • nem károsítja a természetes körmöket, nem szükséges a körmök felbolyhozása, mattítása reszelés és egyéb, körömlemez elleni merényletek

  • leoldás 5-10 percen belül, tálkában áztatás, csiszolás és kaparás nélkül

Fentiekből láthatod hogy a SHELLAC tartós lakkal hatékonyan (gyorsan) és tisztán (sav és pormentesen) lehet tökéletes körmöket készíteni a körmök gyengítése nélkül.

Kérheted a SHELLAC körömlakkot a lábkörmeidre is. Hölgyek esetén igazán esztétikus, ha a kéz és a láb körmeinek diszítése harmonizál.

A SHELLAC egyszerű és tartós, ragyogó színekkel ajándékoz meg, körmeid csodálatosak lesznek. Nézd meg akciósi árainkat is, ha pedig kilakkoztuk körmeidet, viszlát 14 nap múlva.

Ha már szépek a körmeid, kérd a kézápolást is.

A kézápolás fontos, mert kezünk minden nap ki van téve az időjárásnak, vegyszereknek, kiszárad, berepedezik. Ahogy telnek-múlnak az évek egyre több törődést igényelnek.

Paraffinos kézápolás:

A körmök ápolásához hozzátartozik a kézfej ápolása is.  Intenzív ápolás, mely felfrissíti és puhává, ápolttá teszi bőrét. A meleg paraffin hatására a leradírozott bőr könnyebben felveszi az értékes hatóanyagokat. Az alkalmazott pakolás hatékonysága jobb lesz. Először a kéz bőrét gyöngykagyló vagy bambusz bőrradírral kezeljük, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, gazdag ápoló krémet, majd meleg paraffinos pakolást helyezünk fel. Így a leradírozott bőr könnyebben felveszi az értékes hatóanyagokat, az alkalmazott kezelés hatékonysága jobb lesz. Nagyon száraz bőrnél vagy téli időszakban ajánlott kúraszerüen alkalmazni.

Várunk Budapesti szalonunkban.

manikűr a lábkörmökön

árjegyzék megtekintése

Bejelentkezés kézápolásra, manikűrre

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mikorra kérsz időpontot, milyen kezelésre *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!