Lábápolás, pedikűr.

Lábaink naponta nagy terheket viselnek el, testünk teljes súlyát hordják, állandóan használatban lévő, nélkülözhetetlen testrészeink.Életünk során kb. 50 ezer km-t teszünk meg. A lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős, de komoly betegségeket is meg tudunk előzni vele.

Egészségünk tükre a köröm...

A lábápolás nem csak az elváltozások eredményes kezelésében merül ki, hanem segít a problémás láb kialakulásának megelőzésében is. Az év minden szakában fontos a rendszeres pedikűrözés.

Nyáron a lábfejünk is közszemlére kerül, a divatos cipők - melyek többnyire műanyagból készültek és műanyag talpúak - gyakran nagyon mutatósak, ám nem biztos, hogy kellemes napi viseletnek bizonyulnak. A szandálviselős évszak visszatérő gondja a sarkak bőrének megvastagodása, kirepedezése.

Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a szűk cipők viselete bizony bőrkeményedéseket okozhat a sarkunkon és a talpunkon.

A pedikűr helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket. elkerülhetsz olyan alattomos és fájdalmas - sokszor az otthoni helytelen pedikűrözés miatt kialakuló - betegségeket, mint a körömágy-gyulladás vagy a bőrvastagodás a talpon, és a lábkörmeid is sokkal csinosabbak lesznek.

Teljeskörű kézi és gépi pedikűrt is kérhetsz.

Szánj időt a pedikűrösre.

A jól ápolt láb a szépség és egészség része. Ha különleges alkalomra készülsz, ha esküvődet tervezed, ne feledkezz meg a lábfejedről sem, gyere el szalonunkba.

Esztétikai pedikűr

A láb átvizsgálása, körömlakk lemosása, áztatás gyógynövényes adalékkal, bőrkeményedések, tyúkszemek eltávolítása, körömkezelés, lábmasszírozás frissítő, nyugtató, bőrpuhító krémmel. Kérhetsz láb peelinget, segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok. Lábkörmeidre is kérhetsz hagyományos manikűrt, japán manikűrt

manikűrről bővebben

Ha pedig lábkörmeidet lakkoztatni szeretnéd, próbáld ki a Shellac tartós körömlakkozást amely változatos színekben minimum 14 napig tartó bevonatot képez.

Shellac körömlakkozásról bővebben

Spa pedikűr

Gyere be, vesd le a cipődet és hagyd hogy kényeztessük a lábaidat és gondoskodjunk róluk. Ne sajnáld magadtól a pihenést, engedd hogy megtörténjen, élvezd az első szempillantástól kezdve.

Miből áll a kezelés?

Lábfürdő, mely enyhülést hoz a fáradt, fájós lábaknak. Felpuhítja, megtisztítja a bőrt. A természetes levendula, rozmaring, és kakukkfű illóolajok serkentik a keringést.

Bőrradír (peeling), eltávolítja az elhalt bőrréteget, serkenti a vérkeringést, a bőrt simává és rugalmassá teszi. Választhatsz gyöngykagyló vagy bambusz bőrradír között.

Welness pedikűr, tisztítás, körmök formázása.

Balzsamos frissítő masszázs. Választhatsz frissítő, hűsítő mentolos, melegítő, vagy száraz bőrre alkalmazható gyógynövényes balzsamok között.

Dezodorálás a lábizzadás és lábszag ellen, mely illóolajokat és gyógynövénykivonatot tartalmaz. A lábat  és a cipő belsőt is ápolja.

A lábápolás után kérheted ajánlásainkat a nagy hatékonyságú GEHWOL termékkinálatából, választhatsz a bőrtipusodnak megfelelő és hatékony, természetes hatóanyagokat tartalmazó, cukorbetegeknek is használható ápolószereket, tehermentesítőket. Minden lábbal kapcsolatos probléma megoldására van ajánlatunk.

A lábad is jól jár!

Gyógy pedikűr

Cukorbetegek lábápolása, körömbenövések kezelése, tyúkszemek eltávolítása, gombás köröm ápolása.

Ha szükséges:

  • Benőtt köröm kezelése spangéval
  • Paraffinos kezelés

Válogasd meg kinek a kezébe adod a lábad.  A pedikűr legfontosabb eleme a higiénia. A Medic szalonban biztos lehetsz benne, hogy mindig különös gonddal fertőtlenített eszközöket használunk.

árjegyzék megtekintése

Bejelentkezés pedikűrre

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mikorra kérsz időpontot *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!