A Medic Kozmetika és Nyíri Judit

Nyíri Judit kozmetikus vagyok.

A kozmetikai, lábápolási szolgáltatásokat Nyiri Judit kozmetikus-gyógy pedikűrös végzi:
A szépségszakmában 1996 óta dolgozom, ekkor végeztem el a kozmetikus iskolát.
Az évek során számos szakmai továbbképzésen vettem és veszek részt még napjainkban is, mert a felhasznált hatóanyagokat, a kezelésekhez használt segédeszközöket a tudomány fejlődésének megfelelően állandóan fejlesztik. Az egészségesebb és jobb hatást eredményező eljárásokat csak állandó továbbképzésekkel lehet követni és alkalmazni.
Csak példaként megemlítem, hogy megtanultam a Belnatúr ázsiai mélyhámlasztásos gyógynövényes kezelést, mely minden kémiai hatóanyagtól mentes.
Nagyon szép eredményeket értem el a dermarolleres arckezeléssel is, amely az idősödő vagy atrópiás bőrnél alkalmazható.
A sminktetoválást is megtanultam, mely jelentős részét képezi szolgáltatásaimnak, s melyet szívesen alkalmazok esztétikai korrigálásként is.
A Mlau Wilz energizáló, fiatalító chi masszázst is megtanultam, mint öregedés gátló és vitalizáló kezelést tudom alkalmazni.
A kozmetikában Phirys és Dr. Spiller német biokozmetikumokkal dolgozom, mert a minőség számomra fontos követelmény. Egyénre szabottan, a vendégeimnek leginkább megfelelő eljárásokat, kezeléseket alkalmazom.
Kozmetikai szolgáltatásaim kiegészítéseként a gyógy pedikűrös akkreditált képzést is elvégeztem, hogy vendégeimnek minél szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani.

 

Várunk a budapesti szalonunkban.