Az arcbőr megújítása orvosi peelinggel

Glikolsavas orvosi peeling, az arcbőr elhalt hámsejtjeinek hatékony hámlasztására, eltávolítására 

Azoknak, akik hatékony bőrmegújító kezeléseket szeretnének, kevés idejük van, de mégis hatásosan akarnak javítani arcbőrük minőségén. 

Ha szeretnéd, hogy arcbőröd fiatalabb és egészségesebb legyen, válaszd az orvosi peelinget (arc hámlasztás) a GlySkinCare tudományos alapokra épülő bőrápolási termékcsaláddal, melyet az egyik vezető amerikai gyógyszergyártó cég fejlesztett ki.

A peelingezés bőrünk természetes öntisztulási folyamatának, hámlási mechanizmusának segítése mechanikai, kémiai vagy biológiai eljárásokkal.

A GlySkinCare termékcsalád fő alkotóeleme a glikolsav, ami a legkisebb molekulasúlyú AHA-sav, a cukornádból vonják ki. Speciális tulajdonságainak köszönhetően a glikolsavas bőrápoló termékek hatékonyan, de gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, halványítják a hiperpigmentációkat (sötét foltokat), növelik a hidratációt és feszesítik a bőrt.

A GlySkinCare Program 3 lépcsős orvosi peeling program, mely az észterezett glikolsav egyedi, különleges tulajdonságaira épül. A GlySkinCare Program minden terméke bőrgyógyászatilag tesztelt és illatanyagtól mentes.

A bőrápolás során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket ezáltal az arcbőr frissebb és simább lesz. Ez a lépés segít minimalizálni a pigment foltok kialakulását, csökkenti, tompítja az apróbb ráncokat. A kezelés után egy frissebb, finomabb és felszívó képesebb bőrréteg kerül a felszínre, amely az ápoló kozmetikumok hatóanyagait jobban képes hasznosítani.

Ajánlott kúra: kezelés heti egyszeri alkalommal, 6 héten át.

árjegyzék megtekintése

Bejelentkezés orvosi peeling kezelésre

Bejelentkezés orvosi peeling kezelésre

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mikorra szeretnél időpontot kérni konzultációra és kezelésre *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!