SZEMPILLA-SZEMÖLDÖK

A göndörített és festett pillák nyitottabbá és élőbbé teszik a tekintetet. A nagy szemek a fiatalság jelei. 

Ma már számos műszempilla közül választhatunk, a természetes kinézettől az extrém hatás eléréséig minden igényt kielégít a kínálat.

Tincses műszempilla

Természetes hatást érhetsz el a három különböző hosszúságban kapható tincses műszempillákkal. Két-három hétig is fennmaradhatnak, ha vigyázol rájuk, ha nem használsz olajos lemosót, nem mész szaunába. A tincses műszempillát nem csak sminkhez kérheted, akár a mindennapokban is hordhatod.

Szálas (3D-s) műszempilla

A 3D-s pilla a legtermészetesebb és egyben legkönnyebben hordható pilla.

A szálas pilla lényege, hogy szó szerint minden egyes saját szálra ráteszünk egy műszempillaszálat, vastagítjuk és hosszítjuk az eredetit. 

A szálas pilla nem olyan nehéz, mint a tincses, ezért nem bántja, nem töri el a szálakat, amire feltesszük. 


Szempilla, szemöldökfestés

A szempilla ápolása elengedhetetlen egy nő életében. Ha nincs időd nap, mint nap kifestened szempilláid, akkor egy tartós szempillafestéssel megoldhatod a problémát.

Egy formás, vonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát, és csodálatos keretet ad a szemeknek. A szép, gondozott szemöldök jóval többet nyom a latba, mint gondolnád.

A tartós szépség eléréséhez JIMJAMS szempilla- és szemöldökfestéket használunk. A legjobb összhatás elérése érdekében fekete, barna és kékes-fekete árnyalatú festékből választhatunk.

árjegyzék megtekintése

Bejelentkezés szempilla-szemöldök kezelésre

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Milyen kezelésre és mely időpontra jelentkezel *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!