Szőrtelenítés gyantázás, szőkítés

Szőrtelenítés gyantázással

A mai nők és férfiak számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált.

A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele. Sőt mi több, ez a fajta szőrtelenítés „koptatja a szőrt” – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.

Férfiaknak:

Ha már a hátad és a vállad is tele van szőrrel, akkor itt az ideje megszabadulni tőle, ugyanis a túl sok szőr az ápolatlanság látszatát kelti.

A hónaljak szőrtelenítése a dezodorálás szempontjából kifejezetten előnyös. Ma már ápolatlannak tűnnek a bozontos szőrzetek.

Steril gyantával

Profi technikával dolgozunk, a kezelés nem irritálja a bőröd.

A gyantázás után egy kellemes illatú és hűsítő készítménynek köszönhetően nem fog begyulladni a kezelt felület.

Just Wax szenzitív gyantával

Kiváló minőségű, kenhető krém gyanta, aloe vera és organikus levendula kivonattal. Minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan használható. Az apró vastag szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. Nyugtatja és ápolja a legérzékenyebb bőrt is, érzékeny bőrű vendegeinknek ajánljuk.

Szőkítések

Vegyi úton történik a szőr színének halványításával. Kamaszlányok időleges szőrszál túltengése palástolható vele. Azoknak is ajánlott akiknek szőrzete sötét színű, de érzékenyek a gyantára. Ez a színtelenítő eljárás hat legkevésbé a szőrnövekedésre, nem erősíti a szálakat. Arcon, karon és lábon alkalmazható. Két hétig, de van akinél tovább is eltarthat.

árjegyzék megtekintése

Bejelentkezés szőrtelenítésre

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

Név *:
Telefonszám:
E-mail cím:
Milyen kezelésre és mikorra jelentkezel *:
Visszaigazolásunkat hogyan kéred *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!