Köszönjük, ha megírod a véleményedet.

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#4 - Radics Adam2017.01.06. 03:25

Judit nenivel nagyon elegedett vagyok arckezelesen voltam nala,fiukent nem ereztem egyaltalan kellemetlenul. Nagyon szep lett a borom maskor is jovok hozza arckezelesre. Megegyszer a preciz munkat es kedvesseget.

#3 - Dr Tóth Judit Mária2015.04.24. 17:54

Juditka néni csodálatos precizitásáról, bűbájos-kedvességéről, a szakértelméről, a kéréseimhez való hozzáállásáról, és egyáltalán a tüneményes fogadtatásomról -a fodrászatban mellette dolgozó angyalhölgyekről is szólva-, csak szuperlatívuszokban tudok írni.
Juditka néninél nagy generált csináltattam: szemöldök, szemhéj, teljes ajak tetoválás....mindenki szörnyülködött s előrevetítették: bele fogok halni...de most itt gépelek, bizony, s hozzáteszem kérem szépen, egyáltalán nem fájt semmi, és ezt csakis és kizárólag Juditka néni varázslatos kézügyességének köszönhetem!
Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen szép leszek valaha, teljes szívemből mondok köszönetet!
Mindenkinek ajánlom Őt, én soha máshoz nem fogok menni, csakis Őhozzá! Brilliáns hölgy!

#2 - Juhász Julianna2013.08.24. 11:59

Jutka nénit csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon aranyos, kedves hölgy. Nagyon precízen dolgozik! Álmaim szemöldökét készítette el nekem! Ezek után bármi kérésem van mindig hozzájuk fogok menni! Köszönöm szépen Jutka néni :)

#1 - Vörös Tímea2013.02.13. 15:58

Szemöldök tetoválást készített nekem Nyíri Judit a Cefeusz szalonban és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.Teljesen rugalmas volt a hölgy,minden kérésemet figyelmbe vette és az eredmény is tökéletes!!! Nagyon szépn köszönöm! :)