ARCKEZELÉSEK

Kevés nőnek van olyan sima és szép bőre, mint egy húszéves fotómodellnek. Természetesen az arckezelés nem képes minden bőrprobléma gyógyítására. Arra viszont képes, hogy a bőröd jobban nézzen ki és jobban érezd magad, s ezáltal az önértékelésed is kapjon egy kis löketet. Kozmetikusunkkal konzultálva a bőrtípusodnak, illetve problémádnak megfelelő kezelést választhatod. De miután elkezdtétek a kezelést, tájékoztathatod a kozmetikust, hogy mi az, ami számodra kényelmes, és mi az, ami nem. Hiszen ez a te kezelésed (és a te pénzed), és arra szolgál, hogy ellazíthasd magad, nem pedig arra, hogy folyamatosan stresszelj közben. Budapesten a 9. kerületben találod szalonunkat.
 

Arctisztítás

Az arcbőr komoly megpróbáltatásoknak van kitéve egész évben. Védeni kell az arcodat a hideg szeles napoktól. A gyakori hőmérsékletváltozás ellensúlyozására a bőrt kezelni kell.
A kezelés tisztítja, nyugtatja, vitalizálja arcbőrödet, és az alábbi mozzanatokból áll:
arclemosás, peeling, arcradír, masszírozás, gőzölés, tisztítás, vio, fertőtlenítés, nyugtató pakolás, ultrahangos kezelés. Kezelési idő: 2,5 óra.
 

Tini arckezelés

Fiuk, lányok! A pattanásos bőr megkeseríti életeteket? Jelentkezzetek tini kezelésre. A kezelés során eltávolítjuk a pattanásokat, kezeljük a miteszereket. 
A kezelés tisztítja, nyugtatja, vitalizálja arcbőrödet, és az alábbi mozzanatokból áll:
Arclemosás, peeling, arcradír, masszírozás, gőzölés, tisztítás, vio, fertőtlenítés, nyugtató pakolás. Kezelési idő: 2,5 óra. Az otthoni arcápoláshoz is kaptok tanácsokat. Várunk benneteket a Medic kozmetikában
 

Ránctalanító, bőrmegújító kezelések

Ultrahangos kezelés

Az emberi fül számára hallhatatlan magas frekvenciájú hanghullám, az ultrahang, olyan rezgéseket vált ki, amely serkenti az életfolyamatokat, aktiválja az anyagcserét, ezzel méregtelenítve a szervezetet. Ezen felül még baktériumölő tulajdonságokkal is rendelkezik. A test megfelelő részét masszírozva a készülékkel hő termelődik. Tulajdonképpen ennek a melegnek a hatására fokozódik az anyagcsere, lazulnak fel a zsírszövetek, s ennek köszönhetően távoznak a méreganyagok a szervezetből. Ez teszi lehetővé, hogy a különféle krémek, vitaminok és egyéb hatóanyagok jobban felszívódjanak a kötőszövetekben.

MEZOPEN kezelés

A MezoPen kezelés egy új, hatékony alternatíva a bőrfiatalítás területén. A mezoterápiás hatóanyagok bejuttatásának köszönhetően néhány hét alatt megújítja és regenerálja a bőrt. Beindul a kollagén indukció.
Rövid idő alatt több száz tűszúrás éri a bőrt, de a rendkívül gyors tűszúrások jóval kevesebb kellemetlenséget okoznak a hagyományos dermarolleres kezeléshez képest. A tűszúrások mikrocsatornákat nyitnak a bőrben, ezzel lehetővé téve a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs.

DERMAROLLER kezelés

A dermarolleres mezoterápia a kozmetikában alkalmazott legújabb bőrfiatalító, ránctalanító hatású eljárás. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzet centiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A kezelés kifejezetten alkalmas a szájkörnyéki apróbb, un. cigarettaráncok kezelésére. Az acnes hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak. A dermaroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapotát tudjuk javítani.

Relaxáló kezelések hatóanyaggal

Arc masszázs

Az arcmasszázs rendszeres alkalmazása természetes szépséget, fiatalabb és egészségesebb megjelenést, illetve jó közérzetet és relaxáltságot kölcsönöz arcodnak.
Ez egy természetes öregedésgátló tevékenység, amely hatékony arckezelési technikán alapszik. Simább, rugalmasabb, feszesebb megjelenésű bőrt biztosíthat számodra.
Segítségével fokozni tudod az arcod vérkeringését, így több oxigén és táplálék jut be a mélyebb rétegekbe, valamint a sejtjeid működése is fokozódik.
Eredménye egy tisztább és egészségesebb bőr lesz.
 

Arc és dekoltázs masszázs

Kényeztető kezelés távol-keleti masszázstechnikák alkalmazásával, a fej, az arc és a mellkas területén. A hagyományos ázsiai akupresszúrás pontok és a meridiánok masszírozása serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, elősegíti az izmok ellazulását, ez által a bőr egy természetes, friss állapotba kerül. Stresszes életmód, alvászavarok esetén elősegíti a chi energiák emelését, a mély relaxáció hatására oldódik a feszültség, a fejfájás és a nyaki merevség. Fiatalító hatása már néhány kezelés után jól láthatóan jelentkezik.

Mélyhámlasztás

Hogy bőröd egészségesebb, szebb és üde legyen. Hatása azon alapszik, hogy a szervezet, mint minden élő organizmus, egy sérülés vagy károsodás után igyekszik helyreállítani saját állapotát. A kezelés megújítja a bőröd.
A mélyhámlasztással először komoly stresszt okozunk a bőrnek. A növényi hatóanyag az elhasználódott, elszarusodott hámsejteket eltávolítja, a bőrt puhábbá, feszesebb érzetűvé teszi, megjelenését javítja. Ezt követően a kozmetikus ellenőrzése mellett – a bőrregenerációt különleges anyagokkal segítve – megújul a bőr, egy új bőr keletkezik, kisimulnak a ráncok. Ehhez tápláló és fényvédő termékeket használunk, amelyek lehetővé teszik a hatóanyagoknak az irharétegbe történő behatolását. Medic kozmetika, mélyhámlasztás, Budapest, Ferencváros.

 

Glikolsavas hámlasztás

A glikolsavas (gyümölcssavas) kémiai hámlasztást fiataloknak és érett bőrűeknek egyaránt ajánljuk. Pigmentfoltok és zsírosabb aknés bőr is eredményesen kezelhető. Gyors, megbízható és fájdalom mentes beavatkozás. A kezelés során 20-70%-os koncentrációjú savval hámlasztunk, fokozódó töménységben. Ajánlunk 6-10 kezelést elvégezni, amit 7-10 naponta célszerű megismételni. A kezelés után enyhe bőrpír észlelhető, ami pár órán belül eltűnik. A hámlasztó kezelést kombinálhatjuk ránctalanító, fiatalító dermaroller kezeléssel. A glikolsavas hámlasztás egész évben, tavasszal és nyáron is végezhető, minden korosztálynak ajánlott.

Szalicilsavas hámlasztás

Szalicilsav vagy BHA (beta hydroxy acid). Pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg (vagyis a bőrön, és nem szájon át bevéve) használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. Másrészt a szalicilsav hatásos gyulladáscsökkentő is, ami szintén fontos a pattanások kezelésében. A szalicilsavat általában 0,5-2%-os koncentrációban használják, hámlasztó hatását pedig 3 és 4 közötti pH-érték esetén fejti ki a legjobban.  A szalicilsav nem teszi érzékenyebbé a bőrt a napsütésre. Egész évben várunk budapesti kozmetikánkban, a IX. kerületben.

Tejsavas hámlasztás

Aknés, szeborreás és érzékeny bőrre ajánlott. Azokra a bőrtípusokra, melyek nem tolerálják a mechanikai peeling hatásait, ill. azokra, melyek felső hámrétege enyhén megvastagodott, korpázóan hámlik. Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Az A.H.A. savak hatására javulás áll be a bőr állapotában. Fénye és a pórusok mérete normalizálódik, a finomabb ráncok kisimulnak, a mélyebbek finomodnak, az aknés tünetek csökkenek, a bőr fiatalosabb, üdébb lesz.