Szemöldök tetoválások

  Segítségével helyreállítjuk azt, ami a természetben nem adatott meg, vagy az idő múlásával megváltozott. Fontos az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele. A meglévő szemöldökív finom hangsúlyozása, vagy a hiányzó rész pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arcod szépségét.
Lényege speciális pigmentek bőrbe juttatása mechanikai úton, sminktetováló készülékkel. A legújabb technikával készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák. Megritkult? Formátlan? Minden reggel rajzolgatni kell? Akkor tetováltatni kell!
Medic kozmetika, Budapest, IX.-ker., Ferencvárosban, kozmetikai tetoválás. 

Microblading 

Napjaink legújabb technikáját, a szálazott szemöldök sminktetoválást ajánljuk! Ha természetes és finom hatást szeretnél, válaszd a szálazott technikát! Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek van szőr a szemöldökükön, de egy kicsit dúsabbra, egy picit formásabbra vágyódnak. Ennél természetesebb megoldás nem létezik. Az arc karakteréhez illő forma megtervezését és a megfelelő szín kiválasztását követőn, finom szálakat tetoválunk. Az eredetihez hasonló szemöldök szálak precíz meghúzásával tökéletesen megadjuk a formát és a volument.
Tartóssága 1 év, ezután felfrissítést igényel. Szemöldök tetoválás férfiaknak is.

Szemöldök satírozás

A satírozott szemöldöktetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát. A satír technikával az arc és a szemöldök összhatása mindenképpen határozottabbá válik, mint a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás esetében, de semmi esetre sem lesz művi, természet ellenes hatású. Az eredmény egyenletesen pigmentált, természetes hatású szemöldöktetoválás.