Szempilla-Szemöldök

Szempilla és szemöldök festés

 A szempilla és a szemöldök ápolása elengedhetetlen egy nő életében. Ha nincs időd nap mint nap kifestened őket, akkor egy tartós szempilla és szemöldök festéssel megoldhatod a problémádat.
A formás, vonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát, és csodálatos keretet ad a szemeknek. A szép, gondozott szemöldök jóval többet nyom a latba, mint gondolnád. A szempilla ápolása szintén elengedhetetlen egy nő életében, hiszen egy csábos pillantás és szeretteid máris a lábaid előtt hevernek.
A tartós szépség eléréséhez Orenna szempilla- és szemöldökfestéket használunk. A legjobb összhatás elérése érdekében fekete, barna és kékes-fekete árnyalatú festékből választhatunk. Biztonságos használat, öt perc hatóidő, hat hetes színmegőrzés.
Medic kozmetika, IX.-ker.ben, Ferencvárosban, szempilla szemöldök. 

Szemöldök formázás

Egy formás, vonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát, és csodálatos keretet ad a szemeknek. A szemöldökön majdnem biztos, hogy alakítani kell, természetes formájában ugyanis szinte senkinek sem tökéletes. Lehet, hogy csak picit kell formázni, de az is előfordulhat, hogy alapos irtásra van szükség. A szép, gondozott szemöldök jóval többet nyom a latba, mint gondolnánk, annyi pluszt tud adni az arcnak egy markáns, előnyös forma vagy egy jól megválasztott szín, hogy a változás azonnal szembeötlő.