SZŐRTELENÍTÉS

 A mai nők és férfiak számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált.
A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele. Sőt mi több, ez a fajta szőrtelenítés „koptatja a szőrt” – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.
Medic kozmetika Budapesten, IX.-kerületben,Ferencvárosban, nőknek és férfiaknak.
 

Just Wax gyantával érzékeny felületre

Precíz designer gyanta, aminek az abszolút különlegessége, hogy innovatív összetevőinek köszönhetően, nem tapad a szőrszálakhoz (természetesen a bőrhöz sem), hanem ezeket körülöleli. Ezáltal, ez egy többirányúnak hívott gyanta. Kiváló minőségű, kenhető krém gyanta, aloe vera és organikus levendula kivonattal. Minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan használható. Az apró vastag szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. Nyugtatja és ápolja a legérzékenyebb bőrt is, érzékeny bőrű vendégeinknek ajánljuk. Nem tartalmaz sem fenyőgyantát (colophoniumot), sem méhviaszt. Ezért elegendő kellemes hőfokra melegítenünk. Minden bőrtípusra használhatjuk. Gondolj bele mennyivel egyszerűbb és kíméletesebb így egy intim gyanta! 

Kérhetsz bajusz, hónalj, fazon, teljes fazon vagy szemöldök gyantázást

Patronos gyantával

 A görgőfejes meleg patronos gyanta a gyantázás leggyakrabban alkalmazott és legkedveltebb szőrtelenítési módja. Ezek egyszer használatos gyanták, melyeket textil csíkokkal távolítunk el. A rendszeres használat során a szőrszálak kikopnak. A gyanta azulént tartalmaz, melynek extra bőrnyugtató hatása van, illetve kiválóan alkalmas erős szőrzetre is. Ezt a gyantát használjuk nagy testrészeken (lábak, karok)  esetében.

Kérhetsz patronos szensitív gyantával: térdig, teljes láb vagy kar gyantázást

Szőkítés

Vegyi úton történik a szőr színének halványításával. Kamaszlányok időleges szőrszál túltengése palástolható vele. Azoknak is ajánlott, akiknek szőrzete sötét színű, de érzékenyek a gyantára. Ez a színtelenítő eljárás hat legkevésbé a szőrnövekedésre, nem erősíti a szálakat. Arcon, karon és lábon alkalmazható. Két hétig, de van akinél tovább is eltarthat. Szőkítés a Medic kozmetikában, Budapest, kilencedik kerület, Ferencváros.
 

Férfiaknak:

A férfiak körében egyre népszerűbb a test különböző területein gyantázást, szőrtelenítést végezni a hát, has, mellkas, hónalj, kar , láb, területén. Ha már a háta és a válla is tele van szőrrel, akkor itt az ideje megszabadulni tőle, ugyanis a túl sok szőr az ápolatlanság látszatát kelti.
A hónaljak szőrtelenítése a dezodorálás szempontjából kifejezetten előnyös. Ma már ápolatlannak tűnnek a bozontos szőrzetek. Ápoltságot és vonzó külsőt eredményez az év minden napjára.
Férfiak is bátran keressék fel a Medic kozmetika budapesti szalonját. 

Kérhetsz mellkas, hát és hónalj gyantázást