LÁBÁPOLÁS-PEDIKŰR

A jól ápolt láb a szépség és egészség része. Ha különleges alkalomra készülsz,  ne feledkezz meg a lábfejedről sem, gyere el szalonunkba.Lábaink naponta nagy terheket viselnek el, testünk teljes súlyát hordják, állandóan használatban lévő, nélkülözhetetlen testrészeink. Életünk során kb. 50 ezer km.-t teszünk meg. A lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős, de komoly betegségeket is meg tudunk előzni vele. Kérhetsz hagyományos lakkozást, de próbáld ki az új technológiájú SHELLAC™ körömlakkot, amely egyedülálló és utánozhatatlan.
 Munkánk során különös figyelmet fordítunk az állandó sterilizálásra mind az eszközeim, mind a munkaterület, mind a kezelendő bőrfelületet tekintetében.
Sterilizálok a kezelés előtt, alatt, után.
Medic kozmetika, Budapesten, IX.-ker, Ferencvárosban, lábápolás, pedikűr, gyógypedikűr, benőtt körmök kezelése. 

Esztétikai pedikűr 

A láb átvizsgálása, körömlakk lemosása, áztatás gyógynövényes adalékkal, bőrkeményedések, tyúkszemek eltávolítása, körömkezelés, lábmasszírozás frissítő, nyugtató, bőrpuhító krémmel. Kérhetsz láb peelinget, segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok. Lábkörmeidre is kérhetsz hagyományos manikűrt, japán manikűrt. A pedikűr helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak víz háztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, elkerülhetsz olyan alattomos és fájdalmas - sokszor az otthoni helytelen pedikűrözés miatt kialakuló - betegségeket, mint a körömágy-gyulladás vagy a bőrvastagodás a talpon, és a lábkörmeid is sokkal csinosabbak lesznek.

Gyógy pedikűr


A lábápolás nem csak az elváltozások eredményes kezelésében merül ki, hanem segít a problémás láb kialakulásának megelőzésében is. Az év minden szakaszában fontos a rendszeres pedikűrözés.
Amikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a szűk cipők viselete bizony bőrkeményedéseket okozhat a sarkunkon és a talpunkon. 
Cukorbetegek lábápolása, körömbenövések kezelése, tyúkszemek eltávolítása, gombás köröm ápolása.
Keresse fel a Medic kozmetikát,  Ferencvárosban, a 9. kerületben, rendbe hozzuk lábát.